s Kontó 2000 Kft. - Teljeskörü számviteli szolgáltatás

Teljeskörü számviteli szolgáltatás

A különböző határidők betartásával havi, negyedévre, éves bevallásokat, mérleg-eredménykimutatást készítünk, illetve ügyfél igényeinek megfelelően különböző kimutatásokat.

Képviselet hatóságok előtte

Előbb-utóbb minden vállalkozás valamilyen adóellenőrzés alá esik Ez lehet akár csak iratbetekintés, melynek során csak átfutják az iratokat és azokat rendben találva le is zárják a vizsgálatot, de lehet adónem vizsgálat is, amely hosszadalmasabb,és ez esetben tételesen átnézik az iratokat. Gyakori vizsgálat az áfa kiutalás előtti vizsgálata, amely az áfa visszaigénylő cégeket sújtja.

A könyvelő teljes rálátást kap a cég működésére, így elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Megbecsüljük, hogy üzleti információit ránk bízza, a titoktartás számunkra alapvető.Az adóvizsgálat lebonyolításában ügyfeleinknek csak akkor kell részt venni, ha ezt szeretnék. Mi aktívan részt veszünk az ellenőrzés teljes folyamatában, ügyfeleinket ez alól tehermentesítjük.

Adók kiszámítása

A vállalkozások egyik legjelentősebb kiadását a befizetendő adók jelentik. Ezért tekintjük fő feladatunknak az adók optimalizását a törvényes kereteken belül , ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük az adótörvények változását. Határidőben elkészítjük a bevallásokat és időben tájékoztatást adunk az adók összegéről, hogy legyen idő felkészülni annak utalására. Adóbevallást nemcsak a NAV felé készítünk, ha nem más szervek felé: pl. az Önkormányzatok Iparűzési és egyéb bevallását is természetesen összeállítjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!