Sajtóközlemény

Uniós támogatásból „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” jöttek létre Jászberény városban.

A Kontó 2000 Kft. 3.013.951.- forint uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 3.013.951.- forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból munkahelyi képzések, kerülnek megvalósításra munkatársaink kompetenciáinak fejlesztése érdekében.

A program sorozat 2013. április 1. és 2013 október 01 között valósul meg.

A program sorozat lebonyolításával társaságunk legfontosabb célja, hogy munkavállalóink meglévő kompetenciáit, képességeiket fejlesszük és a képzések révén egy jobb munkakörnyezetet teremtsünk munkatársaiknak.

A TÁMOP-2.1.3.A-12/1 "„Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” pályázati felhívásra a „Munkavégzést segítő/kiegészítő képzések a KONTÓ 2000 KFT-nél ” címen olyan programtervet nyújtottunk be, melynek célja a dolgozóink szakirányú kigészítő tevékenységeinek fejlesztése, kompetenciáinak fejlesztése. Célunk, hogy munkatársaink felismerjék hiányosságaikat, vagy fejlesszék már meglévő tudásukat és mindennapi életükben alkalmazzák is azokat.

A projektben részt vevő munkatársak különböző típusú oktatásokon vehetnek részt a képzés során. A képzések között akkreditált és nem akkreditált (belső) képzések kerültek megvalósításra. A program részeként a KONTÓ 2000 KFT olyan képzéseket próbált nyújtani dolgozóinak amit a munkahelyükön ugyan úgy tudnak alkalmazni, mint a magánéletükben. Ezek közül kiemelkedik a balesetmegelőző képzés.

Hisszük, hogy a program sorozatunk hozzájárul kollegáink kompetenciáinak fejlődéséhez mind a magán életükben, mind a munkahelyükön. Bízunk benne, hogy a program végeztével kollegáink önállóan is folytatják önmaguk képzését saját és cégünk érdekében.

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot.

Érdeklődöm